BannerFans.com

Λ.Εθνικής Αντιστάσεως 57 ΤΗΛ: 2810 300168 ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΚΡΗΤΗΣ.

BannerFans.com

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το γραφείο μας, δραστηριοποιείται στο χώρο των Ασφαλίσεων όλων των κλάδων, με γεωγραφικό κέντρο το ΗΡΑΚΛΕΙΟ και σκοπό την εξεύρεση πελατών και δημιουργία συνεργασιών σε όλη τη ΚΡΗΤΗ.Εμπειροι συνεργατες του γραφειου θα διερευνησουν τις αναγκες σας και θα προτεινουν σε εσας τις καλυτερες δυνατες λυσεις της αγορας που αρμοζουν στα μετρα σας.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, αλλά και για να υλοποιηθεί το κυριότερο μέλημά μας, η άψογη δηλαδή εξυπηρέτηση και πληρέστερη κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών μας, ερευνούμε την αγορά και συνάπτουμε συμβάσεις με μεγάλο φάσμα Ασφαλιστικών Εταιριών. Πράττουμε δηλαδή αυτό που η ιδιότητα του Ασφαλιστικού Συμβούλου επιβάλλει. Είμαστε ικανοί δε, να προβούμε σε ασφάλιση οποιουδήποτε κινδύνου με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.
Ενημερωθείτε από το γραφείο μας για:

Ασφάλειες ζωής
Ασφάλειες πυρός
Ασφάλειες ζημιών
Ασφάλειες αυτοκινήτου
Ασφάλειες σκαφών
Ασφάλειες μεταφορών
Ασφάλειες πιστώσεων
Ασφάλειες κατοικιών
Ασφάλειες αστικής ευθύνης
Ασφάλειες δανείων




Ενημερωθήτε επίσης για τα νέα σύγχρονα επενδυτικά - αποταμιευτικά προγράμματα που ανήκουν στην κατηγορία των Unit Linked (ασφαλιστήρια συνδεδεμένα με επενδύσεις). Έτσι τα χρήματα που επενδύετε αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επενδυόμενα σε αξιόγραφα (ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια...)


Εξ-ασφαλιστειτε τωρα στο Smart House !

http://www.shrealestate.gr/gr/category/view/2/4/309

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Smart House Real Estate

Δημοφιλείς αναρτήσεις